9. helmikuuta 2013

9.2.2013 Jack The Rooster, Tampere

Erittäin mielenkiintoinen trio-veto veti mukanaan Tampereen Jack the Roosteriin: J.Ahola vokaaleissa ja bassossa, Mikko Lahtonen kitarassa ja Hessu Maxx rummuissa. Covereita oli siis tiedossa, J.Aholan kotikaupungissa, Tampereen rock-pyhätössä. Ainekset hienoon musailtaan oli olemassa ja puitteet kunnossa. Todellinen spessukeikka siitä tulikin!

Soitto alkoi aikatalulun mukaan puolen yön jälkeen ja Roosteriin oli saapunut paljon iloisia rokinnälkäisiä ihmisiä fiilistelemään. Setti alkoi vakuuttavasti Purplen Stormbringerillä ja nosti välittömästi yleisön fiiliksen kattoon! Soittajilla oli myös rento ja hyvä meininki. Soundit oli kunnossa ja vahvan taitava soitto oli ensiluokkaista. Kuulimme myös paljon jamittelua ja soolojakin.

Setti oli mahtava ja mielenkiintoinen. Muutamia poimintoja setistä: Rainbow (Kill The King, Man On the Silver Monuntain), Deep Purple (Woman From Tokyo), Black Sabbath (Heaven And Hell), AC/DC (It's A Long Way To The Top.., Touch Too Much, Let There Be Rock, Shot Down In Flames), Whitesnake (Give Me All Your Love Tonight), Lynyrd Skynyrd (Simple Man), Pink Floyd (Another Brick In The Wall), Queen (I Want It All), Led Zeppelin (Immigrant Song).

Noin puolessa välissä keikkaa Mikon kitarasta katkesi kieli ja se piti vaihtaa. J.Ahola jäi kuitenkin lavalle ja lauloi kolme kappaletta pelkän bassonsa säestämänä! Kappaleet olivat Elviksen Always On My Mind ja Can't Help Falling In Love sekä Teräsbetonin Metallisydän. Todella hieno paikkaus eikä keikkaa tarvinnut keskeyttää kokonaan katkenneen kielen takia.

Keikka oli mukavan pitkä ja yleisö sai mahansa täyteen taidokasta esiintymistä koko rahan edestä. Suuret kiitokset triolle hienosta illasta ja toivottavasti näitä vetoja tulee enemmänkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti