15. helmikuuta 2013

15.2.2013 Public Corner, Joensuu

Viikonlopun ensimmäinen etappi oli kauniissa Pohjois-Karjalassa, Joensuun Public Cornerissa. Pitkän matkan jälkeen kiirettä piti, koska soittoaika oli normaalin nähden aikaisin, eli jo noin klo 22:00. Keikka alkoi vähän tuon jälkeen ja paikalle oli tullut todella mukavasti Jiin truba-vedosta kiinnostuneita kuulijoita.

Pubi-olosuhteet olivat mukavan intiimit ja lämpimät. Varmaan aikaisesta soittoajasta johtuen ihmisillä kesti hiukan aikaa päästä oikeaan tunnelmaan, mutta tulihan se sieltä pikaisesti kuitenkin J.Aholan hienon esiintymisen siivillä. Ihan totaalista riehaantumista ei yleisön puolelta nähty, mutta meininki oli mukavan osallistuva ja interaktiivinen.

Keikalla kuultiin tuttuja kappaleita mm. Elvikseltä, Queenilta, Roy Orbisonilta jne. unohtamatta myöskään "pakollisia" Teräsbetonin kappaleita. Illan kohokohta ainakin allekirjoittaneelle oli ylläriveto, jota ei oltu aikaisemmin tässä muodossa kuultukaan.. Ave Maria kajahti hienosti akustisen kitaran voimin ja sai tietenkin erittäin lämpimän vastaanoton!

Kitaran kieli päätti katketa, mutta onneksi oltiin jo keikan loppupuolella ja se ei aiheuttanut mitään sen kummempaa keskeytystä. Keikan jälkeen oli vielä aikaa vetää hiukan henkeä tuopposen ääressä. Kiitokset Joensuun yleisölle todella mukavasta tunnelmasta ja Jiille jälleen kerran mukavan huumoripitoisesta ja onnistuneesta keikasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti