16. helmikuuta 2013

16.2.2013 Hospoda Papirna, Kuusankoski

Joensuusta oli pitkä siirtymä Kymenlaaksoon Kuusankoskelle. Hospoda Papirnassa soittoaika oli todella aikaisin eli jo 21:00. Paikka oli myös todella pieni ja kahdeksan jälkeen siellä olikin jo mukavasti porukkaa odottelemassa keikkaa. Kuusankoskelle oli saapunut myös paljon tuttuja ja sehän nostaa aina omaa fiilistä päästä nauttimaan keikasta ensiluokkaisessa seurassa!

Jos Joensuussa oli pieni esiintymislava, oli Hospodassa vielä pienempi, mutta hyvin se hoikka Jii sinne "kehikkoon" kitaroineen mahtui :) Setti oli suht sama kuin edeltävänä iltana ja Ave Mariakin kuultiin jälleen. Yleisö oli rauhallisella mutta osallistuvalla tuulella ja tulihan se pakollinen "soita Paranoid"-pyyntökin kuultua, mutta sitä ei setissä kuultu :) 

Taas oli yksi onnistunut keikka takana ja oli mukava jäädä sen jälkeen turisemaan hetkeksi tuttujen kanssa. Hospoda Papirna saa myös pisteet erittäin maukkaasta ruoasta, jota sai vielä take away-muodossa! Ilta oli kaikin puolin onnistunut! Kiitoksia Jii, ystävät ja toverit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti