4. heinäkuuta 2015

4.7.2015 J.Ahola duo @ Factory, Harjavalta

Harjavaltaan lähtö sujui erittäin lämpöisissä ja kesäisissä tunnelmissa. Factoryn isohko lava oli ulkona ja vaikka ilma hiukan viilenikin iltaa kohden, sopi Jiin ja Antin akkarikeikka hyvin suomalaiseen hämärän valoisaan kesäyöhön :) Soitto alkoi aikataulun mukaisesti noin puolilta öin.


J.Ahola duo @ Harjavalta 4.7.2015
© J.Ahola Official Street Team

Paikalle oli kerääntynyt porukkaa todella mukavasti! Paljon näkyi myös tuttuja naamoja. Hetken aikaa ehdimmekin vaihtaa kuulumisia keikan alkua odotellessa. Yleensä akkarikeikat ovat baareissa sisätiloissa aika pienillä "lavoilla", mutta nyt olivat puitteet kunnossa tämän suhteen! Jii ja Antti näyttivät kahdestaan jopa vähän yksinäisiltä isolla lavalla. Äänentoistolle iso plussa! Varmaankin ravintolan viereisten kämppien asukkaat kuulivat keikan myös hyvin :)

Biisejä tuli jälleen mukavasti laidasta laitaan. Yleisö oli aktiivinen ja biisiehdotuksia kuului aina Dingosta Freemaniin :) Noh, kuulimme kuitenkin jo tuttuja ja turvallisia Jiin versioita mm. Elviksen ja Queenin kappaleista. Itselle tällä kertaa maistui varsinkin TB-potpuri ja AC/DCn It's a Long Way to the Top.. Myös I Drove All Night toimii kivasti Jiin ja Antin käsittelyssä. 

Soitto ja laulu kulki jälleen kerran mallikkaasti ja yleisö näytti nauttivan. Viimeisen kappaleen jälkeen Jii ja Antti poistuivat lavalta. Yleisö kannusti duon kuitenkin takaisin lavalle encoreja varten. Ja sieltä ne tutut In the Army Now ja What a Wonderful World tulikin. Yleisö vaikutti tyytyväiseltä keikkaan ja muutenkin Harjavallassa oli hyvä vastaanotto. Näistä ne hienot kesäyöt on tehty! Kiitos kaikille tunnelman luojille!

J.Ahola duo @ Harjavalta 4.7.2015
© J.Ahola Official Street Team


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti