15. helmikuuta 2014

15.2.2014 RUBY & Fellas, Tampere

Lauantaina 15.2.2014 rokkikansa Tampereelta ja ehkä vähän kauempaakin oli kokoontunut Tampereen RUBY & Fellasiin. Lavalla nähtiin laulua ja bassoa hoidelleen Jiin lisäksi Antti Mäkelä rummuissa, sekä Mikko Lahtonen akustisessa kitarassa. Trio soitti ensimmäisen keikkansa kyseisellä kokoonpanolla, mutta ainakin tavallisen musiikkidiggarin mielestä meno kuulosti ja näytti erittäin hyvältä.


Mikko Lahtonen, Antti Mäkelä & J.Ahola

Setissä oli mukana duokeikoilta tuttuja biisejä, mutta olipa joukkoon päässyt myös muutama itselleni uusikin kappale!! Jyväskylän Sinfonian kanssa 22.1.2014 vedetyltä keikalta tutut Thunderbolt ja Desperado olivat löytäneet tiensä tällekin listalle, ja trion versiot kuulleena ei tarvitse hetkeäkään kyseenalistaa sitä, etteivätkö nämä kaksi olisi paikkaansa setissä ansainneet. Kolmantena uutuutena kuultiin reipas rokkiralli Sharp Dressed Man.

Melkeinpä heti keikan alusta aivan sen loppuun asti lavan edusta oli täynnä mukana fiilisteleviä ihmisiä ja hitaampien biisien aikana tanssilattialta meinasi jopa loppua tila, kun pyörähtelemään innokkaita pareja löytyi tungokseksi asti. Kolmikko piti tunnelmaa hienosti yllä tarjoten huikean illan ja loi musisoinnillaan valonpilkahduksen helmikuiseen loskakeliin!

J.Ahola

Illan settilista kokonaisuudessaan:

I Want to Break Free
You Got It
Always on My Mind
Bad Moon Rising
Crazy Little Thing Called Love
Thunderbolt
It's a Long Way to the Top
Here I Go Again
I Want to Break Free
Can't Help Falling in Love with You
Temple of the King
Mary Lou
Unchain My Heart
Will You Still Love Me Tomorrow
The Show Must Go On
Nature Boy
Desperado
Sharp Dressed Man
Soldier of Fortune
Hurt
Still Loving You
What a Wonderful World

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti