6. huhtikuuta 2013

6.4.2013 Old Story, Mäntsälä


6.4. J. Ahola-fanin navigaattori näytti kohti Mäntsälän Old Storya, jossa Jarkko keikkaili yhdessä Anthrielista tutun Timo Niemistön kanssa.

Setti alkoi tutusti Queenin I Want to Break Free:lla ja jatkui Roy Orbisonin You Got It biisillä. Tutut kappaleet houkuttelivat suuren osan yleisöstä lavan eteen ja osa innostui seuraavan biisin, Always on My Mind:n, myötä jopa tanssimaan. Seuraava kaksikko, Crazy Little Thing Called Love ja Here I Go Again karistelivat vielä viimeisetkin epäilijät tanssilattialle ja keikkatunnelma oli korkealla.

J.Ahola
Seuraavaksi taas herkisteltiin Will You Still Love Me Tomorrow:n tahtiin, jonka jälkeen siirryttiin Teräsbetonitunnelmiin. Yleisö fiilisteli Orjattaren ja Metallisydämen mukana, mutta varsinaiseksi kuorolaulannaksi meno yltyi vasta Taivas Lyö Tulta -biisin aikana.

Setin loppupuoliskolla kuultiin vielä Soldier of Fortune:n ja Holy Diver:n lisäksi mm. Elviksen toinen tuttu hempeilybiisi, Can’t Help Falling in Love with You, joka innosti ihmiset taas tanssimaan ja meinasipa sitä yksi pari horjahtaa lavallekin asti. Onhan se ihana biisi, ei ihmekään, että heikommilta lähtee jalat alta :D

J.Ahola & Timo Niemistö

Encorena saatiin kuunnella Jarkon kitaroinnista ja laulusta koostunut improvisaatiopätkä ja Tinken palattua It’s a Long Way to the Top. Lopuksi kuultiin vielä huutoäänestyksen toisella kierroksella Ave Mariasta voiton vienyt What a Wonderful World.
Alun teknisistä ongelmista huolimatta Mäntsälä sai siis osakseen huikean rokki-illan, kiitos Jarkko ja Tinke, että löysitte tänne syrjäkylillekin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti