9. maaliskuuta 2013

9.3.2013 Suistoklubi, Hämeenlinna

Kirpeän pakkasyön vastapainoksi saimme nauttia erittäin lämminhenkisestä akustisesta keikasta Hämeenlinnan Suistoklubilla. Tällä kertaa J.Aholan aisaparina oli kitaravelho Timo Niemistö (Anthriel). 
 
Timo Niemistö

Sisältä hieman hipsterihenkiseltä baarilta näyttävä Suistoklubi oli rauhallinen paikalle saapuessa. Ihmiset siemailivat hienostuneesti viiniä pöydissä, joissa paloi oikeat kynttilät, varmaankin tunnelmaa luomaan. Melkein saman tien alkoi ”lämppäribändin” esitys. Kyseessä oli Lauluyhtye Olennainen. Naisista koostuva ryhmä lauleskeli n. puolisen tuntia ja mukana oli Mambaa, Kolmatta Naista jne. Outo valinta akkarivedon lämmittelijäksi, mutta yleisö näytti esityksestä pitävän. Itse olin kuitenkin jo parin biisin jälkeen valmis vastaanottamaan pääesiintyjät lavalle.

J.Ahola & Timo Niemistö

Sieltähän duo sitten lopulta ilmestyi lavalle. Muutaman biisin jälkeen yleisö oli jo aika ”villiintynyt”, ainakin verrattuna siihen seesteiseen tunnelmaan saavuttaessa. Toivebiisejä huudeltiin sieltä täältä. Esim. Metallisydäntä kaivattiin useaankin otteeseen, vaikka se oli jo setissä tullut aikaisemmin. Porukkaa siis taisi ilmaantua paikalle keikan aikana enemmänkin. Fiilis oli hieno ja keikka sujui kaikin puolin hyvin. Itse nautin tällä kertaa eniten TB-potpurista, koska mukana oli TB-kuvioissakin kanssani monta kertaa taistellut soturitar! Ave Mariakin kuultiin, mutta setin loppupuoli ei välttämättä ollut hurmaantuneelle (ja humaltuneelle) yleisölle se paras kohta. Älämölöä riitti ja näin ollen herkkä biisi menetti pienen osan arvokkuudestaan. 

J.Ahola & Timo Niemistö

Tinke oli jälleen mahtava sooloineen ja Jii antoi taas kaikkensa yleisölle. Yleisö piti selvästi kuulemastaan ja setin loputtua duo huudettiinkin nopeasti lavalle takaisin! Hieno ilta ja hyvä meininki! Kiitos kaikille osallisille!

J.Ahola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti